راه اندازی 537 دارالقرآن به صورت فضای مستقل در سال جاری
مدیرکل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: احیای مراکز دارالقرآن از فعالیت های جدی در حوزه کاری ما بوده چرا که تا کنون 537 دارالقرآن به عنوان فضای مستقل مناسب تشکیل شده است.
محمدرضا مسیب زاده در گردهمایی معاونین پرورشی فرهنگی سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، افزود: محوری ترین بحث در این معاونت طرح جامع اقامه نماز و تقویت آن در فرهنگ آموزشی تربیتی است. این طرح حدود 13 سال به عنوان یک سند ارزشمند است.
وی ادامه داد: در کنار این طرح باید وظایف معاونت های مختلف پیش بینی شود زیرا در قسمت عترت نیز بحث امام شناسی از فعالیتهای محوری دیده می شود.
وی شناسایی هر یک ائمه توسط یک هر یک از استان ها را از دیگر طرح های قابل پیگیری دانست و گفت: سال گذشته 900 هزار نفر دانش آموز در آزمون قرآنی شرکت کرده و برگزیده شده اند امسال نیز به طور ویژه متناسب با سن دانش آموزان قرآن را بر ای هر پایه 40 آیه با موضوع متنوع مورد بحث قرار می دهیم.
مسیب زاده ادامه داد: در کنار این فعالیت ها احیای مراکز دارالقران از فعالیت های جدی در حوزه کاری ما بوده چرا که تا کنون 537 دارالقرآن به عنوان فضای مستقل مناسب تشکیل شده است.
وی اظهار داشت: مدارس قرآنی یکی از برنامه های درحال اجرا بوده که 1713 مدرسه ابتدایی در سطح کشور تاسیس شده است در کنار این موضوع شاخص توسعه مراکز دارالقران ها در هر منطقه آموزش و پرورش دو دارالقرآن و یک دار القرآن مرکزی در استان ها است.
مدیرکل اداره قرآن، عترت و نماز آموزش وپرورش با اشاره به فعالیت های جدید در اداره کل گفت: تشکیل سه اتاق فکر عترت ، قرآن و نماز با هدف بهره گیری از نظرات نخبگان امر از فعالیت های عمده حوزه کاری ما است.همچنین بحث تشکیل کارگروه معین استان های کشور برای طرح و برنامه ریزی فعالیت های پرورشی از دیگر فعالیت های ما در اداره کل محسوب می شود.
وی ادامه داد: تمام فعالیت آموزش عمومی قرآن شامل سه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور ، آموزش عمومی تبلیغی ترویجی و آموزش عمومی پژوهش قرآنی و آموزش عالی است.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط مستمر با سازمان نوسازی برای ساخت نمازخانه ها باید به طور ویژه مورد توجه قرار بگیرد.
منبع: خبرگزاری پانا بخش سفیران تبیان